Nyitvatartás

hétfő-péntek: 9-12 és 15-18:30 óra között, szombaton: 9-től 12-ig

Bejelentkezés

+3696/331-185, rendelési időben

MUNKATÁRSAINK

 

Dr. Hursán Gábor, állatorvos 

 

Gabor


2000-ben szereztem meg az állatorvosi diplomát a budapesti Állatorvosi Egyetemen. Szakterületem a szemészet mellett az ortopédia, traumatológia és a gerincsebészet.
Tudományos Diákköri Konferencián szemészeti területen (glaucoma (zöldhályog) lézeres terápiájával) kerültem be az országos döntőbe. Ugyanezzel a témával az egyetemen Komáromy-ösztöndíjas lettem 2000-ben.
Az egyetemen, mint diák, szinte minden szabadidőmet a Sebészeti Tanszéken töltöttem, majd végzés után gyakornokként is ott dolgoztam a csontsebészeti részlegen közel egy évig.
A magyarországi továbbképzések rendszeres látogatása mellett külföldi (osztrák, német) konferenciákon is részt veszek.
2002-ben alapítottuk dr. Buday Katalinnal az Ergényi Állatorvosi Rendelőt Győr egy kertvárosi részén.

 

Dr. Timár-Geng Anna, állatorvos

 

Anna



2003-ban diplomáztam Budapesten a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán.

Tanulmányaim utolsó éveiben, majd gyakornokságom alatt az Egyetem Belgyógyászati Klinikájának intenzív osztályán szereztem szakmai gyakorlatot.

A gyakornoki idő letelte után egy mosonmagyaróvári kisállat rendelőben helyezkedtem el, ahol 4 évig dolgoztam önállóan.

A Rendelőben 2008 óta dolgozom.

Szakmailag alapvetően belgyógyász beállítottságú vagyok, emellett hosszú távon a szülészetre is szeretnék specializálódni.

 

Dr. Albert György, állatorvos

 

gyurimakikesz
2009-ben végeztem állatorvosként a Szent István Egyetemen, s ugyanebben az évben lettem egy szarvasmarhatelep ellátó állatorvosa.

2011 óta dolgozom emellett a Rendelő munkatársaként is. A kisállatgyógyászaton belül kedvelt területem az ortopédia.

2015-ben fejeztem be a szarvasmarha-szakállatorvosi képzést.

 

 

Gecsei Zoltán, főasszisztens

 

2011-ben végeztem Győrben a Veres Péter Mezőgazdasági Szakközépiskolában, állategészségügyi technikus szakon. 2010-ben Németországban farmgyakorlaton vettem részt. Bár gyakorlati tanulmányaim során nagyrészt haszonállatokkal foglalkoztam, mégis jobban érdekel a kisállatok gyógyászata.
Régebben jártam egy alkalommal a rendelőben. Mivel akkor jó benyomásaim voltak, így nagyon örültem a lehetőségnek, hogy itt dolgozhatok.

Nagy Eszter, asszisztens

2005-ben érettségiztem Győrben, ezután pár évet Németországban töltöttem. Eddig más munkakörben dolgoztam, de mindig is állatokkal szerettem volna foglalkozni. Februárban kaptam a lehetőséget, hogy a rendelőben dolgozhassak, ezzel egy álom vált valóra.

 

Kettinger Zsuzsanna, asszisztens

Tanulmányaim végeztével sokáig nem tudtam, milyen munka passzolna hozzám. 2011 tavaszán kutyatulajdonos lettem, utána már nem volt kérdés, hogy állatokkal szeretnék foglalkozni. Néhány évre rá alkalmat kaptam kipróbálni magamat a rendelőben, és azóta asszisztenként dolgozom itt. Szeretem a munkámat és a munkatársaimat is. Úgy érzem megtaláltam a helyem. Szabadidőmet kutyusommal, Márkkal és a barátaimmal töltöm.

Örömmel tájékoztatjuk ügyfeleinket, és partnereinket, hogy Innováció az Ergényi Állatorvosi Rendelőben címmel, a GINOP 2.1.8-17–2018-01972 azonosítószámon, pályázatot nyertünk.

A nyertes projektet 2018.10.12-én befejeztük

Támogatási összeg: 6,7 M Ft

EU_palyazat

Innovatív,új eszközöket szereztünk be, a kapott támogatás segítségével:
A 6 férőhelyes, mobil állatmegőrző-kezelő egység segítségével, lehetővé vált a műtétek utáni ellátás biztosítása.

4 db mobil műtőasztal beszerzésével könnyebb az állatok mozgatása, műtétek közben is elvégezhetjük a szükséges röntgen vizsgálatokat.

Az endoszkópos diagnosztikai szett és kiegészítői segítségével egy modern, XXI. századi gyógyítási módszert vezethetünk be állatorvosi praxisunkba, amire ez idáig nem volt lehetőségünk.

EU_palyazat